Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot416623.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Моуриньо: Справяме се с играчите, които имаме, не можем да извадим 100 милиона за Мудрик – Sportove
Намери ни
To Top

Моуриньо: Справяме се с играчите, които имаме, не можем да извадим 100 милиона за Мудрик

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отново бе доста колоритен в интервюто си след мача с Фиорентина. „Вълците“ спечелиха с 2:0 и наставникът е доволен от победата. Той коментира и ситуацията на пазара, като заяви, че тимът му няма огромни финансови възможности и се справя с играчите, които има.

„Опитах да съм спокоен на тъчлинията, защото се притеснявам от четвъртия съдия Роси.


Знам, че понякога казвам някои по-остри думи, не съм светец, но и не ми харесва да бъда наказан. Фиорентина е много добре организиран отбор. Те ни затрудниха и в миналия мач с 10 души на терена. Ние си отбранявахме добре, контролирахме събитията и не дадохме никакви възможности на съперника. Бих искал обаче да виждам повече класа, повече играчи да търсят топката. От гледна точка на мотивация и тактика, мога само да похваля футболистите, но бих искал да виждам повече увереност в разиграванията. Справяме се доколкото можем с нашите характеристики“, заяви Моуриньо.

След това той подхвана темата за трансферите.

„Не очаквам нови играчи. Директорът Тиаго Пинто каза ясни и точни неща в едно интервю, неща, които никой треньор не иска да чуе. Треньорите искаме да чуваме, че клубът има много пари и може да купи опция „а“, „в“ или „с“, за да може да изгради невероятен отбор. Но това е мечта. Работил съм в клубове с неограничени финанси. В днешно време има все повече такива, но ние не сме от тях. Ние работим и се справяме с играчите, които имаме… За да имаме повече класа, трябва да помогнем на младите да израснат Тахирович има качества. Трябва ни защитник, който по-добре да разиграва топката и Кумбула като че ли се справя най-добре. В същото време обаче ни трябва и Ибанес заради неговата бързина и решителност. Трябва да намираме решения в движение. Не можем да си позволим да извадим 100 милиона за Мудрик“, каза още Специалния.

Бъди част от „Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558