Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot416611.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Поморийци разпознаха крадеца на луксозен автомобил в София и го издадоха ВИДЕО – Sportove
Намери ни
To Top

Поморийци разпознаха крадеца на луксозен автомобил в София и го издадоха ВИДЕО

Будни граждани разпознаха крадец на луксозен автомобил, чиято пазарна стойност е между 70 000 – 80 000 лева. Това е помориецът Сергей Р., пише Флагман бг, позовавайки се на негови съграждани. 

Престъплението е извършено от група мъже през ноември м.


г. в столичния квартал Люлин. Кадрите от кражбата са разпространени по Нова телевизия.

Различното при тази кражба е, че сигналът от ключа на автомобила е засечен, докато собствениците са си били вкъщи.

На една от камерите се вижда как през това време крадците действат пред входната врата на апартамента, снабдени с кабели. Колата е била паркирана пред кооперацията, а на камерата пред входа е поставено фолио.

„Две от лицата закриват камерата на входа. Другите двама се качват на етажа и започват да опъват кабели, най-вероятно за да прихванат сигнала на ключа.

Вижда се едно от лицата да държи телефон, най-вероятно е в контакт с лицата долу. Прихващат сигнала на ключа, отключват и палят автомобила. Това се вижда. Извършено е между 04:20-04:30 часа сутринта. Цялото нещо е траяло около 12 минути”, разказа тогава собственикът на автомобила. 

На кадрите ясно се вижда лицето на единия от крадците. Будните граждани от Поморие твърдят, че именно това е Сергей. 


Това е Сергей от Поморие

„Кражбата е извършена на 15 ноември. По това време Сергей е бил в София. Клипът е разпространен в Поморие, всички са го разпознали. Този човек не работи, участва в схеми и вземане на пари от хора. Има заведени дела срещу него“, каза поморийка, пожелала анонимност. 

Тя твърди, че е подала и сигнал в столичната полиция, че е разпознала лицето от охранителните камери. 

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558