Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot416183.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Джокович се наслаждава на невероятния прием от публиката в Австралия – Sportove
Намери ни
To Top

Джокович се наслаждава на невероятния прием от публиката в Австралия

Новак Джокович получи възторжен прием от публиката на тренировъчния си мач с Ник Кирьос в „Мелбърн Парк“, като билетите за спаринга бяха разпродадени, съобщава ДПА.

Откритото първенство на Австралия направи няколко загряващи мача преди старта на турнира в понеделник, като това бе кулминацията на „Род Лейвър Арина“.

Билетите струваха по 20 австралийски долара (13,95 щатски долара) и бяха разпродадени за по-малко от час, а всички страхове на Джокович как ще бъде посрещнат се разсияха в момента, в който той видя броя на сръбските знамена по трибуните.

Деветкратният шампион в Мелбърн каза: „Много съм щастлив.


Благодаря ви. Чувствам се емоционално. Чакам с нетърпение да се завърна на този корт.“

Към Джокович и Кирьос на корта се присъединиха звездите на тенис в колички Дейвид Вагнер и Хийт Дейвидсън, както и двама юноши.

„Страхотно е да се завърна в Австралия и в Мелбърн. Това е кортът, на който имам най-добрите спомени от моята тенис кариера“, каза още Джокович.

Кирьос беше един от малкото играчи, които подкрепиха Джокович миналата година по време на депортирането му от Австралия.

„Много е важно, че той е сред нас. Не знам дали осъзнаваме колко важен е този човек за нашия спорт“, каза Кирьос.

Двамата, които могат да се срещнат на четвъртфиналите в Мелбърн, започват участието си във вторник, като Джокович ще играе срещу Роберто Карбайес Баена, а Кирьос ще се изправи срещу Роман Сафулин.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558