Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot416159.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
50 точки на Деймиън Лилард не стигнаха на Портланд за успех над Кливланд – Sportove
Намери ни
To Top

50 точки на Деймиън Лилард не стигнаха на Портланд за успех над Кливланд

Деймиън Лилард вкара 50 точки, но това се оказа недостатъчно за тима на Портланд Трейл Блейзърс, който допусна домакинска загуба със 113:119 от Кливланд Кавалиърс в мач от поредния кръг на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада.

Лилард реализира при 16 от 28 опита за стрелба, но не успя да помогна на тима си да избегне петото поредно поражение, което е и десето в последните 13 мача на тима. Причина за това се оказа и скромната помощ, която му оказаха съотборниците му, едва трима от които завършиха с двуцифрен точков актив. Джеръми Грант вкара 22 точки, Анфърни Саймънс прибави 15, а босненският центът Юсуф Нуркич остана с 12 точки и 12 борби.


В същото време нападението на Кливланд се оказа много по-балансирано и това помогна на гостите да осъществят обрат в края на мача, въпреки че в един момент от него губеха с 14 точки.

Донован Мичъл вкара 26 точки за победителите, 24 прибави Джарет Алън, като хвана и 10 борби, а плеймейкърът Дариъс Гарланд завърши с „дабъл-дабъл“ от 20 точки и 10 асистенции. Завръщане в игра след повече от година лечение на контузия в коляното пък направи испанският гард Рики Рубио, който се отчете с девет точки от пейката за десет минути на терена.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558