Намери ни
To Top

Шакира нападна Пике в най-новата си песен: Ти размени „Ферари“ за „Туинго“, „Ролекс“ за „Касио“

Популярната певица Шакира използва най-новата си песен BZRP Music Session #53, която излезе вчера, за да се подиграе с бившата си половинка Жерард Пике.

Както е известно, през миналия юни колумбийката и доскорошният защитник на Барселона се разделиха след 11-годишен брак. Бившият футболист бързо замени латинозвездата със студентката по “Връзки с обществеността” Клара Чиа Марти, която работи в компанията на Пике “Космос”. Именно към това са насочени нападките на Шакира в най-новия ѝ хит с Bizarrap, който само за около ден събра над 60 млн.


гледания в YouTube.

“Съжалявам, вече хванах друг самолет, няма да се върна тук. Не искам повече разочарования. Толкова много приказки, че си шампион, а когато се нуждаех от теб, ти ми даде най-лошата си версия. Вълчица като мен не е за начинаещи. Вълчица като мен не е за хора като теб, аз съм прекалено добра за теб, ето защо ти си с някой точно като теб. Няма да се върна при теб, дори и да плачеш, дори и да ме молиш. Ясно е, че вината не е моя, ако те критикуват. Остави ме с майка си като съседка, с пресата пред вратата ми и с дългове към хазната. Мислеше си, че си ме наранил, но ме направи по-силна.

Тя (Клара – б.р) носи името на добър човек, но очевидно не е както звучи, тя е като теб. Желая ти успех с т.нар. ми заместничка. Дори не знам какво се случи. Ти се държиш толкова странно, дори не мога да те позная. Струвам колкото две 22-годишни. Ти размени “Ферари” за “Туинго”, Ролекс за “Касио”. Толкова време във фитнеса, но може би поработи малко и върху мозъка си. Където и да отида, снимки. Чувствам се като заложник, но всичко е наред”, пее Шакира в своята песен, която предизвика множество шеги в социалните мрежи.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Любимец 13