Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot415379.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бетис набра увереност за сблъсъка с Барселона – Sportove
Намери ни
To Top

Бетис набра увереност за сблъсъка с Барселона

Носителят на купата на Испания Бетис срази Райо Валекано с 2:1 като гост в мач от 16-ия кръг на Ла Лига и поне за няколко часа влезе в топ 4. Тимът на Мануел Пелегрини спешно се нуждаеше от победа, защото нямаше такава за първенство от октомври насам. И късметът беше на страната на севилци този следобед, което пък лиши Райо от заслужена точка.

Нелеп автогол на Иван Балиу в 7-ата минута даде преднина на Бетис, преди в 20-ата Серхио Камейо да изравни.


Пет минути преди почивката Луис Енрике заби красиво второ попадение за гостите.

През втората част гол на Иси за столичани не беше зачетен заради засада.

Към края на мача, когато домакините натискаха с всички сили, Бетис стигна до греда, а и вратарят Столе Димитриевски се намеси отлично при една ситуация.

През идната седмица Бетис отива в Саудитска Арабия, където ще участва турнира за Суперкупата на Испания. Там отборът ще спори с Барселона в единия полуфинал, а в другия съперници са Валенсия и Реал Мадрид. Победителите ще играят финал в неделя. И четирите тима няма да са ангажирани с участие в Ла Лига следващия уикенд.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558