Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot415329.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Борисов проговори за децата на Радев и каза какво е забранил на ГЕРБ – Sportove
Намери ни
To Top

Нали знаете – една жаба ако я хвърлиш в тенджера с гореща вода, тя ще изскочи. Ако я сложиш в тенджера със студена вода и постепенно загряваш, накрая ще се свари. Те това направиха с българския народ.

Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно действията на „Продължаваме промяната“, довела до увеличението на цените на горивата.


От ГЕРБ извадиха подробна таблица с движението на цените на бензина и дизела по времето на правителствата на ГЕРБ и на ПП.

Делян Добрев съобщи и сумата, с която е ощетен българският народ – над 3 млрд. лв. от февруари 2022 до края на годината. „В този период има разлика в цената на петрола – 9 долара е по-скъп. По-скъп е бил и доларът“, отчете Добрев.

„Правителството, което ние предложихме с премиер проф. Габровски, имаше 115 депутата за. Кой е в изолация? Само за 6 месеца. Вече те не се предлагат и за премиери и министри. Това означава, че са се дискредитирали пред своята партия“, каза Борисов по адрес на ПП.

„Тази сметка е извадена директно от всеки един българин, фирма, шофьор. 25 ст. компенсации и то за част от хората са 150 млн., за да ви забършат очите“, посочи Борисов таблицата.

„Винаги съм бил против да се нападат децата на политиците. Затова преди година в най-тежките ни отношения с г-н Радев забраних са се занимават със сина му. Сега съм забранил да се занимават с дъщеря му. Децата растат и се развиват и всеки нещо си е избрал. Ако има някакъв ущърб, не са виновни децата, виновни са родителите“, заяви лидерът на ГЕРБ.

 

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558