Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot415299.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Александър Алексиев: Играе се тежко без двама основни играчи – Sportove
Намери ни
To Top

Александър Алексиев: Играе се тежко без двама основни играчи

Наставникът на Ямбол Александър Алексиев говори след поражението от Академик Пловдив със 71:79 в среща от 14-ия кръг на НБЛ. Треньорът на ямболии обърна внимание на отделните компоненти, които лишиха тима му от шанс за победа, като също така отбеляза и липсите на Павел Маринов и Георги Герганов, след като вторият получи контузия в хода на мача.

„Мачът беше важен за нас и съжалявам, че не успяхме да го вземем. Не ни достигнаха няколко неща – много слаба успеваемост от зоната на двете точки.


Имахме и повече атаки от отбора на Пловдив, но просто не успяхме да реализираме. Този мач имаме 13.6% от тройката, което за мъжки баскетбол е слабо. Отделно и осем изпуснати фаула. Поздравявам отбора на Пловдив. Липсата на Павел Маринов, а и днес по време на мача се контузи Георги Герганов… Играе се тежко без тези двама основни играчи. Имаме две седмици по следващия мач. Надявам се да се възстановим, защото сме с много ограничен ростър, след всеки мач липсва някой“, заяви Алексиев.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558