Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Berbatov-flanelka1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Берба е голям! Ще направи най-важното нещо в кариерата си – Sportove
Намери ни
To Top

Берба е голям! Ще направи най-важното нещо в кариерата си

Димитър Бербатов отново демонстрира колко голям човек е. Той никога не е акцентирал на футболния си талант, който е безспорен, но в новия си отбор ПАОК, той е решен да направи най-великия жест, на който един голям футболист е способен.

Тойдаде първото си интервю за клубната телевизия на ПАОК, като сподели, че за него е най-важно да предаде опита си на по-младите си съотборници. Не всеки е способен на това, но амбициите му са да остави наследството от таланта си на своите съотборници.


Той не скри и че е останал впечатлен от посрещането си на стадион „Тумба“, който събра около 8 000 в първия ден на нападателя в Солун.

„Както казах и на стадиона, не мисля, че съм заслужил такова посрещане, но благодаря на привържениците. Благодаря и на всички, които направиха този трансфер възможен, особено на г-н Савидис заради неговата настойчивост. Това бяха няколко луди дни за всички. Сега остава само да тренирам, да вкарвам голове и да радвам всички“, заяви Бербатов в интервю за клубната телевизия на ПАОК.

Запитан за настойчивостта на Савидис Бербатов каза:

„Понякога човек се нуждае от човек, който да го убеди, че мястото е специално. Треньорът е млад, играл съм срещу него и го познавам. Имаме добър отбор и се надявам да помогна на младите играчи с моя опит и съвети. Тази година клубът има 90-годишен юбилей, така че нека направим нещо специално“

Бербатов не пожела да прогнозира кога ще дебютира за ПАОК, като заяви, че този въпрос трябва да бъде зададен към треньора.

„За това трябва да питате треньора. Това е негово решение. Ще тренирам с отбора, очаквайки първия мач. Знам, че атмосферата ще е невероятна“, заяви Бербатов.

Българският нападател разкри мотивацията си да продължи да играе и на 34-годишна възраст.

„Обичта към футбола ме кара да продължа. Единственото, което съм правил, е да играя футбол. Когато остаряваш, желанието е да играеш още и още“, сподели бившият футболист на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Монако.

„Надявам се да повлияя добре на отбора, да помогна на играчите, на треньора, клуба с моите голове и асистенции. Ще бъде фантастично, ако спечелим трофей с тима в 90-годишнината. Не мисля за моето представяне, а за това на целия отбор и ето защо няма значение дали ще вкарвам, или асистирам“, каза още Бербатов.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558