Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot414851.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Най-обсъжданият рефер в последния месец е готов да се оттегли след края на сезона – Sportove
Намери ни
To Top

Най-обсъжданият рефер в последния месец е готов да се оттегли след края на сезона

Испанският рефер Матеу Лаос е решил да се оттегли от професията след края на настоящия сезон. Новината бе оповестена от аржентинския журналист Гастон Едул и след това обиколи и всички водещи испански медии.

Името на Лаос се превърна най-обсъжданото име на рефер в световния футбол в последния месец. Повод за това станаха мачовете между Нидерландия и Аржентина от четвъртфиналите на Световното първенство и дербито между Барселона и Еспаньол от последния кръг на Ла Лига.


В тях Лаос показа общо 34 жълти и два червени картона.

Тежките критики, които понесе в последно време, са една от основните причини за това роденият във Валенсия рефер да реши да се пенсионира едва на 45-годишна възраст.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558