Намери ни
To Top

Кристиян Добрев разкри част от новите големи таланти на Септември

Спортният директор на Септември Кристиян Добрев говори пред медиите преди началото на подготовката на тима за новия полусезон. Босът на тима изтъкна, че основната цел на клуба е да развива млади таланти, като анонсира няколко момчета, които да са сред новата вълна на таланти.

“Амбициите ни, както обикновено, са да даваме шанс на младите футболисти. От лятото досега сме отборът реализирали най-много трансфери на млади момчета.


Красиан Колев е поредният, мисля, че няма да е последният. Имаме доста добри момчета. Ние си помагаме на бюджета с трансфери, не е тайна. Убеден съм, че има още момчета, които ще грабнат окото”, каза Добрев.

“За мен Асен Чандъров е много добър футболист, не бих го дал за друг футболист от друг отбор. Мисля, че той има качества и потенциалът му не е за нашия отбор и ще си намери по-добър пристан. Всеки един, който заслужава и показва добро ниво е възможно да бъде трансфериран”.

“Мисля, че нашият отбор ще се представи още по-добре през новия полусезон. Мисля, че ще има няколко нови играчи, защото само с школата ще ни е трудно. Валентин Спасов, Борислав Маринов, Захари Атанасов, Георги Джиков, Михаил Полендаков, Алекс Петров, много са. Те не са познати на широката обшественост, но са част от всяка една национална гарнитура. Това са деца, които имат качества. Това е новата вълна момчета. Надявам се те да виждат примера, които им дадоха Краси, преди това Марио, Сами, още по преди това Здравко, Асен, Тилев, Русев. Септември се превърна в притегателно място за младите футболисти.

“Митко Митков е трансфер за постоянно при нас ново попълнение, а Сами и Вальо Йосков са под наем до лятото. Ако имат желание да останат след това, ще говорим”, завърши Добрев.

Ощр от категория efbet Лига