Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Kraev3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стоев пренарежда отбора – Sportove
Намери ни
To Top

Стоев пренарежда отбора

Треньорът на Левски Стойчо Стоев изпробва няколко различни варианта за предстоящия мач със Славия. Най-старото столично дерби е на 13 септември, неделя, от 16:15 часа в „Овча купел“ и ще бъде предавано пряко по Диема Спорт 2.

Специалистът пробва опция, при която тараните Атанас Курдов и Умар Диаби да са заедно на терена, французинът е по-мощен от двамата и ще бъде поставен на върха на атаката, а Курдов, може да действа зад него. До момента юношата на сините показва по-комбинативен футбол, може да пуска извеждащи пасове.


Затова и ще играе на поста плеймейкър.

Още повече, че играещите на тази позиция Борислав Цонев и Мигел Бедоя разочароваха в последните срещи, формата на 20-годишния футболист падна, а Бедоя пък не е влязъл в такава, след като по време на подготовката се възстановяваше от коварна болест, а след това лекуваше разтежение на мускулни влакна в задната част на бедрото.

В предишните два кръга сините се представиха разочароващо в предни позиции и не успяха да отбележат гол. По този начин те загубиха с 0:1 от Локомотив Пловдив на „Лаута“, а след това бяха на косъм от поражение на „Георги Аспарухов“ от Пирин (0:0), но благоевградчани изпуснаха дузпа в края на мача. Левски определено има трудности в предни позиции – отбелязал е едва шест попадения в седем срещи от началото на сезона.

И това нещо трябва да се промени. Именно и затова Стоев обмисля да пусне още първата минута срещу Славия Диаби и Курдов в нападение, а не както бе срещу Пирин Бл – единият да замени другия на терена.

Интересното е, че и двамата преследват първия си гол със синята фланелка. Курдов няма попадение в три срещи, а Диаби в две, съобщава „7 дни спорт“.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558