Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot414347.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Саудитци не се отказват от Сундберг – Sportove
Намери ни
To Top

Саудитци не се отказват от Сундберг

Левски почти сигурно ще осъществи доходоносен изходящ трансфер през тази зима. Твърди се, че гамбийският национал Ноа Сонко Сундберг ще продължи кариерата си в Турция, като към него има интерес както от елитни клубове, така и от втородивизионни такива. 

В южната ни съседка обаче съобщават, че централният бранител може и да не заиграе при тях. Причината е потенциална оферта от Саудитска Арабия, която е в пъти по-добра, най-вече откъм личните условия за играча.


 

Твърди се, че мераклиите за Сонко са от Ал-Фейха – отбор, намиращ се на 12-о място във временното класиране. Наставник на тима е сърбинът Вук Рашович, който чрез свои сънародници е проучил в детайли представянето на бранителя. 

Със сигурност оферта от арабската държава вече ще предизвика още по-голям интерес за всеки един футболист, откакто с тима на Ал-Насър подписа суперзвездата Кристиано Роналдо. 

Трансфер на Сундберг в Ал-Фейха няма да е изненада заради познанството на Рашович със сегашния собственик на Левски Наско Сираков, който му беше треньор в Славия. 

“Сините” вече привлякоха защитник. Те взеха като свободен агент Кристиан Димитров, който подписа за 2,5 години. При продажба на Сундберг обаче може да бъде взет още един човек в отбрана. 

“Тема Спорт”

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558