Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot414187.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лукаку: Искам да остана в Интер – Sportove
Намери ни
To Top

Лукаку: Искам да остана в Интер

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку обяви категорично, че желанието му е да остане в клуба за постоянно. В момента белгиецът е на „Джузепе Меаца“ под наем от Челси до лятото. 29-годишният играч обаче се надява, че двата клуба ще се разберат и той ще продължи да носи екипа на „нерадзурите“ и след това.

„Няколко дни след мача с Нидерландия в Лигата на нациите говорих с новия собственик на Челси и му обясних цялата истина.


Казах му моята версия за това, което стана и за отношенията ми с треньора Томас Тухел. Тогава реших да се върна в Интер. Отвори се такава възможност, говорих с клуба и нещата се случиха много бързо… Надявам се да остана в Интер. Интер за мен е всичко. Но трябва да намерим решение с Челси“, обяви Лукаку пред „Скай Италия“.

Това е втори престой на Лукаку в Интер, където преди това игра между 2019 и 2021 година и спечели Скудетото с тима. От началото на този сезон обаче белгиецът не може да разкрие най-доброто от себе си, като имаше неприятна контузия, заради която е записал само 2 гола и 1 асистенция в 5 мача. Затова в клуба се надяват той да намери формата си през пролетта. Това би ги убедило да платят откупната му клауза.

„Лукаку обича Интер. Разбрахме това, след като прекарахме много дни с него. Очакваме да бъде важен футболист за тима. Той имаше мускулен проблем, но вече е напълно възстановен и трябва да си върне формата. Трябва да намери верния път“, смята спортният директор на Интер Бепе Марота.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558