Намери ни
To Top

Васил Бачев: Този мач наистина много ни трябваше

Академик Пд победи с 87:82 Черноморец, а ето как баскетболистът Васил Бачев коментира успеха на неговия тим от 13-ия кръг на НБЛ.

„Черноморец е много добър отбор и разполага с добри играчи. Много се радвам, че успяхме да вземем мача, защото наистина много ни трябваше. Влезнахме в серия от победи и се надявам да продължаваме по същия начин.


Да побеждаваме, да се изкачим в класирането. 

Имахме лош късмет с много контузии, дойдоха и нови играчи и мисля, че се нагласяме един към друг и започваме да играем по-добре. Така се получи в програмата ни, че първоначално имахме повече гостувания, може би и това ни изигра лоша шега. 

Не трябва да се оправдаваме и трябва да играем еднакво добре и навън и вкъщи. Надявам се да показваме добри игри и да печелим.“, заяви Бачев.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558