Намери ни
To Top

Йорданов влезе като смяна за Вестерло при зрелищно реми с Антверп

Българският национал Едисон Йорданов влезе като тактическа смяна в края на мача на своя Вестерло срещу Антверп. Двата тима се изправиха един срещу друг в среща от 18-ия кръг на белгийското първенство и сътвориха зрелищно реми, като мачът завърши при резултат 3:3. Йорданов пък се появи на терена в 89-ата минута на мястото на Халил Акбунар.

Иначе домакините могат да съжаляват, че не взеха нещо повече от този мач, като първи взеха доста солидна преднина и имаха предимство почти през цялата среща.


Максим де Каупер откри резултата в 44-ата минута, а Николас Мадсен удвои за Вестерло в 47-ата. След това Майкъл Фрай върна един гол за гостите в 51-вата минута, но Матиас Фиксел направи резултата 3:1 в полза на домакините в 65-ата минута.

Антверп обаче се добра до точката в края на мача с два бързи гола. Винсент Янсен намали в 86-ата минута, а Калвин Стенгс вкара за крайното 3:3 в 88-ата минута.

Така двата тима поделиха по точка, като Антверп остава 3-и с 36 точки, докато Вестерло е на 7-ото място с 27 точки. Водач е Генк с 46 точки.

Ощр от категория Световен футбол