Намери ни
To Top

Кели Пикет иска дете и от Макс

Приятелката на двукратния световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен Кели Пикет иска да има дете от пилота. Това обяви самата тя пред списание Vogue.

Кели вече има една дъщеря – Пенелъпи, от бившия пилот на Ред Бул и Торо Росо във Формула 1 Даниил Квят.

„Искам да имам още деца, повече деца – обясни Кели пред популярното издание. – А в бъдеще искам да организирам мой благотворителен проект за деца. Докато учих в Ню Йорк, през лятото работех като доброволец в Танзания – преподавах английски на деца на три и четири години. Работех в едно селце – Багамойо, на 4 часа път от Дар-ес-Салам. Беше трудно, но това са едни от най-щастливите моменти в живота ми.”

Кели също така намекна, че историята за запознанството й с Макс е интересна, но явно още не й е дошло времето да я научим.

„Когато се запознах с Макс, веднага усетих някаква магия между нас – допълни Кели. – Може би един ден ще разкажем тази история, но аз много внимавам с такива неща, тъй като всичко след това излиза в интернет. Някои моменти от живота на хората трябва да останат тайна.”

Появата на Кели на корицата на Vogue предизвика скандал, тъй като тя е представена като лице на явлението „жените в моторните спортове“ и това успя да ядоса много от дамите, които се състезават.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Спорт