Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/12/screenshot413229.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Очаквайте на живо: Левски – Спартак Плевен – Sportove
Намери ни
To Top

Очаквайте на живо: Левски – Спартак Плевен

Отборите на Левски и Спартак Плевен излизат в пряк спор за третото място във временното класиране в НБЛ. Срещата между двата тима започва тази вечер от 19:00 часа в столичната зала „Триадица“. Двубоят е част от 13-ия кръг на НБЛ и ще се предава пряко в ефира на Max Sport 2.

Вижте тази публикация в Instagram.


Публикация, споделена от NBLBulgaria (@nbl_bulgaria)

И двата отбора разполагат с равни активи преди старта на кръга – по 7-4, като плевенчани заемат третата позиция, докато „сините“ са на четвъртото място.

Съперниците в днешния дуел вече се изправиха веднъж през настоящия сезон, като в средата на октомври победата отиде в ръцете на напривилия силен старт на кампанията тим на Спартак със 77:65 в зала „Балканстрой“.

С течение на сезона обаче формата на плевенчани претърпя спад и отборът на Тодор Тодоров загуби четири от последните си пет мача, след като стартира с шест поредни победи. Левски пък бележи драстичен възход спрямо представянето си в началото и тимът на Димитър Ангелов бе в серия от седем поредни победи преди поражението си от Рилски спортист миналата седмица.

ЛЕВСКИ – СПАРТАК ПЛЕВЕН 
НАЧАЛО: 19:00 часа 
ЗАЛА: „Триадица“ 
СЪДИИ: Мартин Хорозов, Николай Цинцарски, Стефан Стефанов
СНИМКА: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558