Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Nole.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Джокович е в опасност! Латино прелест дойде в Сърбия, за да го има (снимки) – Sportove
Намери ни
To Top

Джокович е в опасност! Латино прелест дойде в Сърбия, за да го има (снимки)

Щастливото семейство на новак Джокович е застрашено! Докато световният номер 1 в мъжкия тенис защитава титлата си на US Open, в Сърбия стана напечено, защото невероятно красива футболистка дойде в Белград за да го има.

Daniela Cruz

Как да не гледаш женски футбол, когато такива богини се борят за победата на своите отбори. А в сръбския Цъървена звезда привлякоха ангел от Латинска Америка, която веднага вдигна кръвното на мъжете по трибуните.

Daniela Cruz

Даниела Круз подписа договор с женския футболен отбор на Цървена звезда.


Костариканката, която е и национал за своята страна, чистосърдечно призна при представянето си, че е влюбена в сръбския тенисист.

Daniela Cruz3

„Ноле е ключовият фактор, който ме доведе в Звезда, тъй като прочетох в интернет, че това е любимият му отбор. За това направих всичко възможно да се свържа с клуба и да дойда на Маракана“, призна апетитната футболистка.

Трябва да се отбележи, че освен любовта към Джокович и прелестната си визия, Даниела притежава и завидни футболни умения.

Можете да се убедите тук.

 

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558