Намери ни
To Top

Димитър Ангелов: Нямаме сили за 40 минути

Наставникът на Левски Димитър Ангелов призна, че отборът му е нямал сили в последната четвърт на мача си срещу Рилски спортист. Столичани отстъпиха със 73:89, след като самоковци спечелиха четвъртината с 15 точки разлика.

„Нямаме сили за 40 минути на този етап. Това са ни възможностите на отбора засега.


Доволен съм от начина, по който играхме. В последните 4-5 минути бяхме много изморени и това оказа влияние. Те бяха супер агресивни и успяха да ни пречупят. Има дни, в които нещата на някои от играчите не се получават, така че тези бързи два фаула на Джон Флорвиъс го извадиха от ритъм. Случва се. За нас е по-важно отборът да се развива и да надграждаме. Дали ще сме трети, четвърти или пети в редовния сезон, няма значение. В плейофите се решава всичко. Важното е да държим отбора във форма. 

Младите играчи имат големи възможности и е въпрос на време да го покажат. Лъчезар Димитров играе страхотно. Начинът, по който играе и се раздава, се познава по статистиката. Той е ключов за отбора, заедно с Асен Великов – те са треньорската глава на терена. Надявам се да се опази от контузии и дано успеем да направим един гард за националния отбор. При тези тежки времена, единственото, което всеки си пожелава, е здраве. Здраве и късмет на всички хора и се надявам следващата година да е по-успешна за всички нас“, сподели Ангелов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол