Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/12/screenshot412687.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Футболист на ЦСКА 1948 и негов приятел върнаха голяма сума пари на германец – Sportove
Намери ни
To Top

Футболист на ЦСКА 1948 и негов приятел върнаха голяма сума пари на германец

Две млади момчета, които пътуват към Германия, намериха и върнаха голяма сума пари. Става дума за 6500 евро, включително дебитни и кредитни карти, които са и с пин кодовете. Те обаче решават да не се възползват, а връщат парите, съобщава бТВ.

Цветомир Цанев, футболист на ЦСКА 1948, и Славен Москалев, футболист на Верея (Стара Загора), са във Франкфурт по работа.


На излизане от летището те намират омотан с ластици плик, в който има портмоне с голяма сума пари.

Връщат се на летището и намират полицаи, на които ги предават. Оказва се, че парите и картите са на майка на германец.

Момчетата не се замислят и за миг да оставят парите за себе си. По-късно синът, чиято майка губи парите и картите си, се свързва с момчетата, за да им благодари.

„Благодарим, че се обади човекът. Казахме му как сме намерили парите и че сме отишли веднага при полицията. Той благодари и каза, че мислеше, че сме от Франкфурт. Аз му обясних, че сме били само по работа за малко там. Той искаше на другия ден, след като говорихме, да излезем на вечеря да ни почерпи и да се отблагодари по някакъв начин. Казахме му, че бяхме само за няколко часа“, обясниха младите мъже.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558