Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/12/screenshot410883.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гьонов: Имаме договорка с бразилски състезател – Sportove
Намери ни
To Top

Гьонов: Имаме договорка с бразилски състезател

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов беше категоричен, че отборът на „червените“ има предпоставки да атакува още по-високо класиране в efbet Лига, както и трофея от турнира за Купата на България. Това заяви Гьонов в интервю пред „Евронюз“.

„Считам, че отборът ни е доста подготвен. Имаме намерение да се се подсилим с няколко състезатели.


Вече имаме договорка с един бразилски състезател. През миналата седмица взехме един младежки национал. Който и треньор да дойде, мисля, че ще бъде доволен от състава и от организацията в целия клуб“, добави ръководителят на „червените“.

„Отборът ще бъде близо три седмици на лагер в Белек, Турция. Там ще изиграе шест контролни срещи. Това ще бъде обявено официално. Относно противниците – сред тях има много интересни имена, но нека това излезе официално от клуба. Не искам да издавам информация, която е вътрешна“, добави още той.

Гьонов коментира и оставката на старши треньора Любослав Пенев, като заяви:

„Причините за оставката на Любослав Пенев са различия в нашите визии за бъдещето на клуба. Той прецени така. Ние сме изключително благодарни за работата, която свърши в този период от около половин година. Нищо лошо не може да кажем към хора, допринесли толкова много в миналото на ЦСКА, както и сега. Пожелаваме на г-н Пенев, г-н Здравков и г-н Томанов успех! Нашите взаимоотношения са прекрасни. През следващата седмица всички от ръководството ще обсъждаме кой е най-добрият вариант за нов старши треньор“, завърши Гьонов.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558