Намери ни
To Top

Два мача слагат начало на кръг №10 в НБЛ

Тази вечер ще бъде поставено началото на десетия кръг в Националната баскетболна лига. Днес ще се изиграят две срещи от родния баскетболен елит. От 18:00 часа шампионът Балкан приема Академик Пловдив, а един час по-късно Черноморец и Берое ще премерят сили в телевизионния двубой, който ще се проведе в зала “Бойчо Брънзов” в Бургас.

18:00 Балкан – Академик Пловдив

19:00 Черноморец – Берое

В класирането води отборът на Рилски спортист, който няма загуба след първите си осем мача – 8-0.


Втори е Спартак Плевен с актив от 7-2, а трети е Балкан с 6-2, като днес ботевградчани могат да се изравнят с възпитаниците на Тодор Тодоров. На четвъртото място е Левски с 5-3, а местата от пето до осмо заемат Черно море, Черноморец, ЦСКА и Берое с равен баланс от по 3-5.

Утре кръгът продължава с още два мача. Левски приема Ямбол в столицата от 18:00 часа, а лидерът Рилски спортист домакинства на Шумен от 19:00. В понеделник от 19:00 часа ЦСКА се изправя срещу Черно море Тича в двубоя, който затваря десетия кръг.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол