Намери ни
To Top

Луис Диас тъкмо поднови тренировки и пак се контузи

Крилото на Ливърпул Луис Диас е напуснал лагера на мърсисайдци в Дубай и ще се завърне в Англия, след като контузията в коляното, от която се възстановяваше от 9 октомври насам, се е подновила. Само преди три дни от клуба публикуваха снимки на колумбиеца, радвайки се, че е подновил тренировки и по време на лагера в Дубай ще се опита да влезе максимално във форма. Травмата обаче се е обадила отново след първите натоварвания.

В клуба решиха, че Диас няма да оперира контузеното коляно и почивката ще му бъде достатъчна за възстановяване.


 

Сега всички в Ливърпул очакват резултатите от изследванията, на които ще се подложи Диас, след като се завърне в Мърсисайд. Тогава ще стане ясно дали ще има по-продължителен допълнителен период, в който януарската покупка на Юрген Клоп ще трябва да се възстановява. Едно обаче е сигурно – Диас няма да може да играе в мачовете с Лион и Милан в Дубай.

Юрген Клоп потвърди, че колумбиецът в почувствал болка и е нужно да бъде прегледан по-внимателно в Англия: „Това, което не е добре, е, че трябва да видим какво става с Лучо. Той усети нещо и трябва да направим допълнителна оценка на състоянието му“.

Ощр от категория Световен футбол