Намери ни
To Top

Предават двубоя Хебър – Халкбанк от Шампионска лига на голяма ТВ стена в София

Всички привърженици на бъгарския първенец Хебър, както и всички и приятели на волейбола, които нямата възможност да пътуват до Пазарджик, ще имат шанс да наблюдават днешния мач на „тигрите“ от Шампионска лига на голяма ТВ-стена в столичната зала „Христо Ботев“.

Тази вечер волейболистите на Камило Плачи приемат турския вицешампион Халкбанк (Анкара) във второто си домакинство от група В на най-престижния европейски турнир  – Шампионска лига. 

Двубоят е от 19:00 часа в зала „Васил Левски“ в Пазарджик, като предстоящата битка се очаква с огромен интерес.

Предаването на волейболния мач ще бъде на голям екран с размери 6 X 4 метра вътре в самата зала, което прави преживяването още по-вълнуващо.


Излъчването е част от специален спортен форум в „Христо Ботев“, свързан със световното първенство по футбол. В залата на големия екран се излъчват на живо мачове от Мондиала, като същевременно има много придружаващи атракции за присъстващите – геймърски кът, зона за игра на деца и различни вкусотии за хапване.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Волейбол