Намери ни
To Top

Новото ръководство с важно решение за бъдещето на Левски

Важно решение взе ръководството на Левски, което засега оставя отбора без сътресения. На „Герена“ предоставят огромен картбланш предвид незадоволителното представяне на отбора. Търпението на силните хора обаче е на изчерпване.

Треньорът на Левски Стойчо Стоев и спортният директор Георги Иванов засега запазват местата си, съобщава „Тема спорт“.



Новите собственици на „сините“ няма да избързват с техни рокади. Местата на двамата обаче започват да изстиват. А по трибуните на „Георги Аспарухов“ вече взеха да се чуват призиви за тяхното оттегляне. Такива имаше по време на домакинството на Пирин. Търпението на ръководството също няма да е безкрайно, ако „сините“ продължат да крачат уверено към трета поредна нулева година.

На „Терена“ опитват да запазят спокойствие, въпреки че отборът се провали в последните си два двубоя – загуба с 0:1 от предпоследния в класирането Локомотив в Пловдив, последвано от 0:0 срещу Пирин на „Герена“, при това гостите изпуснаха дузпа в края. На 10-11 септември ще има Управителен съвет на клуба. Много е вероятно тогава да бъде разгледана и работата на спортно-техническия щаб. В момента именно ръководният орган може да взима важни решения като уволнения и назначения. Не е възможно някой от новите собственици Иво Тонев, Александър Ангелов или Николай Иванов да диктува какво ще се случва. Поне така е записано в Устава и така бе обявено от клуба през месец януари. Друг е въпросът дали това ще бъде спазено и как ще бъде обяснено, ако се случи нещо през главата на Управителния съвет.

Иначе не липсват спекулации относно техни заместници. Твърди се, че Димитър Васев е вариант за заместник на Стойчо Стоев, а Гошо Гинчев за човек на мястото на Георги Иванов.

Ощр от категория Тема на деня