Намери ни
To Top

Бейл за загубата от Иран: Това е изкормване

Капитанът на Уелс Гарет Бейл остана изключително разочарован от загубата на неговия тим във втория двубой от груповата фаза на Световното първенство в Катар срещу Иран с 2:0. “Драконите” завършиха наравно в първия си двубой срещу САЩ и вече имат минимални шансове за класиране в следващата фаза.

“Това е изкормване, ние сме изкормени. Няма друг начин да го кажа.


Борихме се до последната секунда, но това е една от онези ситуации, в които просто трябва да понесеш случилото се и да продължиш напред. Трябва да се вдигнем веднага. Ще бъде трудно, но ни остава още един мач в групата и трябва да опитаме да вземем положителен резултат и да се насладим на преживяването,” заяви Бейл пред “ББС”.

Бившето крило на Реал Мадрид не пожела да коментира червения картон на Уейн Хенеси, който бе изгонен в 87-ата минута за нарушение срещу Мехди Тареми при резултат 0:0, което в крайна сметка предреши крайния изход на двубоя.

“Не го видях, така че не знам дали беше червен картон, но това промени напълно двубоя. Очевидно след допускането на първия гол, вторият нямаше значение. Трябва да се възстановим и да се върнем за третия мач,” заяви капитанът на “драконите”.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол