Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot407774.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мартин Ангелов с 23 точки при дебюта пред собствена публика за тима на Стоктън – Sportove
Намери ни
To Top

Мартин Ангелов с 23 точки при дебюта пред собствена публика за тима на Стоктън

Българинът Мартин Ангелов и неговият университетски тим Стоктън загубиха от Роуън с 98:109 в първата си домакинска среща в колежанското първенство по баскетбол на САЩ. 20-годишният Ангелов изигра най-силния си мач от началото на сезона, но не бе достатъчен за нов успех на Стоктън Осприс в дербито на конференция NJAC след три поредни победи като гост.

Младежкият национал отбеляза 23 точки, овладя 3 борби и добави 3 асистенции за 24 минути игра. Той реалириза 6 от 10-те си изстрела от далечна дистанция и общо 8 от 14 опита от игра.


След четири изиграни мача Мартин Ангелов е втори най-добър реализатор в тима със средно по 14.3 точки на мач и записва по 2.8 борби и 2.3 асистенции за средно 22.0 минути на среща.

Пред близо 1000 зрители съставът на Роуън контролираше мача от началото до края и въпреки че на няколко пъти Стоктън намали до 6 точки разликата, домакините не успяха да се доближат повече в резултата. Двата тима се противопоставиха и във финала от конференцията в Ню Джърси през миналия сезон, когато Стоктън спечели.

Активът на Стоктън Осприс към момента е 3 победи и 1 загуба. Следващият двубой на Ангелов и съотборниците му е срещу тима на Уайднър в събота, 26 ноември.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558