Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot407236.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Трей Сампсън: Надявам се да продължим серията си – Sportove
Намери ни
To Top

Трей Сампсън: Надявам се да продължим серията си

Крилото на Ямбол Трей Сампсън бе най-резултатен при победата над Шумен с 84:68 в двубой от шестия кръг на НБЛ. Американецът завърши с 18 точки и 8 борби при успеха над шуменци.

“Започнахме да движим много повече топката и да намираме момчетата на правилните позиции. Бяхме доста търпеливи и това ни помогна да си извоюваме добър аванс.


Ние започваме да играем по-добре като отбор в защита. 

Трябва да се подобряваме още, но това ще стане с течение на сезона. Имаме добри момчета, страхотен отбор и добър треньор, така че нещата са супер засега. Чувствам се добре. Надявам се да продължим серията си. Това е първият отбор, в който играя зад граница, и не се смятам за звезда, а смятам, че просто трябва да съм полезен на тима”, каза Сампсън.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558