Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot406540.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ферари: Безпочвени слухове, че ще сменяме Биното – Sportove
Намери ни
To Top

Ферари: Безпочвени слухове, че ще сменяме Биното

Ферари реагира изключително бързо на появилите се днес информации, че италианският тим във Формула 1 ще има нов шеф за сезон 2023. Според вестник La Gazzetta dello Sport Матиа Биното ще бъде сменен от настоящия шеф на Заубер Фредерик Васьор.

В специално изявление, публикувано в социалните мрежи, от Ферари твърдят, че „слуховете за шефа на тима Матиа Биното, които се появиха в италианските медии тази седмица са напълно безпочвени”.

Това е поредният кръг слухове за уволнението на Биното, като този поне на два пъти се появяваха такива предположения, като последното беше по време на лятната пауза, когато няколко анализатори предсказаха, че най-вероятно швейцарецът няма да запази поста си за рестарта на сезона.

Ферари започна сезона като фаворит, но повреди и грешки – на тима и пилотите, дръпнаха Скудерията назад и Ред Бул и Макс Верстапен напълно необезпокоявано стигнаха до шампионските титли този сезон.

Според Gazzetta, наследникът на Биното, дори и да не е Васьор, ще поеме поста на 1 януари 2023 година.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558