Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot406506.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хебър тренира на пълни обороти за двубоя със Заверче от Шампионска лига – Sportove
Намери ни
To Top

Хебър тренира на пълни обороти за двубоя със Заверче от Шампионска лига

Българският първенец Хебър (Пазарджик) тренира на пълни обороти за предстоящия мач с полския шампион Алурон Вирту Варта (Заверче) от Шампионска лига. Волейболистите на Камило Плачи приемат поляците в първото си домакинство от група В на най-престижния турнир. Двубоят е на 16 ноември от 19:00 часа в зала „Васил Левски“.

Австрийският разпределител на тима Александър Туш вече тренира със своите съотборници и може да вземе участие в мача.


Туш имаше травма на ръката, като не взе участие в първия мач на пазарджиклии от Шампионска лига, в който волейболистите на Камило Плачи отстъпиха като гости на Берлин след страхотна битка 2:3 гейма.

На негово място с диригенската палка бе Добромир Димитров, който се справи много добре. След това Димитров разпределяше и в мача със Славия, в която родният шампион записа бърза победа с 3:0.

Така, сега старши треньорът Камило Плачи ще може да разчита отново на двама класни играчи на този пост за важната битка. Дали обаче Туш ще излезе титуляр, или Плачи ще заложи отново на Добри Димитров, ще стане ясно преди мача.

От титулярите отново ще отсъства единствено Николай Николов, който лекува травма в рамото.

Волейболистите на Хебър за изпълнени с амбиции да покажат най-доброто пред родна публика и да зарадват своите привърженици с изявите си. От клуба призовават феновете да напълнят зала „Васил Левски“ и да дадат нужната подкрепа. Всички заедно да се забавляват, да има настроение, както волейбол на високо ниво.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558