Намери ни
To Top

Станимир Стоилов: Напредваме във всяко естество

Поредната левскарска среща се състоя в зала 4 на Фестивален комплекс „Варна“, съобщиха от лагера на Левски. На нея присъстваха изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и старши треньорът Станимир Стоилов. С привържениците от Варна и региона бяха разисквани актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба и сдружението „Левски на левскарите“.

„Вече имахме една среща във Варна.


Знам и виждам какъв огромен интерес има от присъствието на мачовете. Знам също така, че основните въпроси винаги, които вълнуват нас левскарите са какво се случва с отбора на терена и основно за футбола. На моменти през годините се бяхме концентрирали върху това дали ще се случи нещо на терена или не. Допуснахме други неща да излязат извън контрол и сега се надявам с общи усилия да вървим всички напред. Имахме и добри, и лоши моменти от последната среща досега, но се радвам, че отново сме във Варна. Онзи ден отново видях препълнен сектор. Днес споделих, че трябваше да отворят и другия сектор, за видят какво е публика и да подкрепя отбора си. Също съм доволен и щастлив, че имаме взаимно разбирателство и подкрепата. Напредваме във всяко естество. Естествено имаме и вече създадени начини за помагане на клуба, за сдружението „Левски на левскарите“, за други кампании. 

Има какво да си говорим, да си кажем истината, защото някой път трудно се преглъща или трудно човек я асимилира, но трябва да се знае истината, за да вървим напред. Нещата са напреднали. В игрови план чак толкова големи забележки нямаме, но имаме като резултат да подобрим успеваемостта в завършващата фаза. Това са проблеми, които всички си ги знаем и ще коментираме без никакви проблеми“, коментира в началото Стоилов.

„За втори път сме във Варна неслучайно. Първо, обективно го наложи и календарът. Два мача с варненски отбори. Аз пътувах този път с отбора. Господин Боримиров също пристигна за днешното събитие специално. Нямам думи да опиша това, което ме завладя след първата среща, а сега залата отново е пълна. Събрали сме за един откровен разговор, темите ще ги задавате най-вече вие. Ще ми се да поговорим за всички аспекти на настоящето на Левски, не само за спортно-техническата част. Ще ми се да говорим за проекта „Левски на левскарите“, за другите начини клубът да се справи с положението, в което се намира, а пред вас ще открехнем завесата и за истината – какво е действителното положение, защото напоследък имам усещането, че в публичното пространство витае едно задоволство. Сякаш забравихме какво беше, а то все още е така, въпреки постигнатото през тази година. Въпреки неблагоприятните резултати напоследък или поне неочаквани за повечето има това доверие, което виждаме“, заяви от своя страна Ивков.

Ощр от категория efbet Лига