Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot404882.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кирьос загуби съдебно дело и дари 20 000 за благотворителност – Sportove
Намери ни
To Top

Кирьос загуби съдебно дело и дари 20 000 за благотворителност

Ник Кирьос се извини на своя фенка, когото обвини, че е била пияна по време на загубата си на тазгодишния финал на „Уимбълдън“ и дари 20 000 британски лири на благотворителна организация след съдебно дело.

Кирьос, добре известен със своите изблици на невъздържано поведение, се оплака на съдията по време на мача срещу Новак Джокович през юли, като каза, че зрителката е говорила с него по време на разиграванията.

Помолен от съдията да идентифицира фена, Кирьос каза: „Тази с роклята, тази, която изглежда така, сякаш е изпила около 700 питиета, брат!“

Ана Палус коментира, че 27-годишният австралиец я е клеветил, като е отправил „безразсъдно и напълно неоснователно обвинение“ и тя е започнала съдебно дело през август, добавяйки, че всички пари, които спечели, ще бъдат дарени за благотворителност.

„Казах на съдията, че фенка, за която сега знам, че е Ана Палус, ме разсейва по време на мача, мислейки, че е пияна.


Приемам, че това убеждение е погрешно, и се извинявам“, каза Кирьос в изявлението, което беше разпространено до британските медии от адвокатската кантора „Knight Temple Law“, която представлява Палус.

„За да се извиня, дарих 20 000 британски лири на Great Ormond Street Hospital Charity – благотворителна организация, избрана от г-жа Палус. Повече няма да коментирам този въпрос“, добави Кирьос.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558