Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot404515.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Николай Господинов след победата над Дуга: Радва ме характерът, който показахме – Sportove
Намери ни
To Top

Николай Господинов след победата над Дуга: Радва ме характерът, който показахме

Старши треньорът на Монтана 2003 Николай Господинов изрази щастието си от победата над сръбския Дуга (Шабац) с 85:78 след продължение в Адриатическата лига по баскетбол за жени.

„Изключително съм доволен от мача, който изиграхме. Това, което още повече ме радва е характерът, който показаха младите момичета в трудни ситуации. Нашият отбор е млад, а повечето момичета все още нямат опит в такива завързани мачове.


Това ме радва и ме кара да мисля, че тимът върви в правилната посока“, коментира Николай Господинов за официалния профил на клуба в социалната мрежа Фейсбук.

„Страхотен мач на Моник Рийд и Алекса Харт. С голямо присъствие на Габриела Николова. Абсолютно всички, които бяха на игрището помогнаха“, добави Господинов.

„Нуждаехме се много от тази победа след загубата от Будучност. При условие, че ни липсва нашият основен гард Анджелика Митрашинович, смея да твърдя, че ако тя е тук, ние няма да имаме загубен мач и отборът ще изглежда по съвсем различен начин. Надявам се през следващата седмица тя да се завърне, да бъде здрава и да започне тренировки“, обяви наставникът на българския вицешампион.

„Ако всичко върви добре, отборът остане в този формат и нямаме контузии, ние имаме големи шансове за финалите в Адриатическата лига и златото в първенството на България. Но да вървим стъпка по стъпка, да се труден повече и по-малко да говорим. Надявам се да имаме и късмет, да сме здрави и още веднъж казвам, че отборът има потенциал и бъдеще. Благодаря на уникалната публика, която във важните моменти застана зад нас и се надявам да има още мачове, в които да радваме хората с победи“, завърши Николай Господинов.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558