Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot404172.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Васил Евтимов изригна: Постоянно им се моля да тренират, но някои от тях още са на плажа в Бургас – Sportove
Намери ни
To Top

Васил Евтимов изригна: Постоянно им се моля да тренират, но някои от тях още са на плажа в Бургас

Черноморец загуби от Спартак Плевен в четвъртия кръг от НБЛ, а поражението накара треньорът на „акулите“ Васил Евтимов да изригне след срещата и да каже доста интересни думи за ситуацията в клуба.

„Ние нямаме спечелена борба този сезон. Как да станат нещата? Проблемът е, аз им казах, ще взема четвърти висок. Щом не искат да играят трима човека 80 минути, аз ще подпиша с още един играч.


Това не е проблем. Моето послание явно не го разбират на английски и на български. Днес пак губим борбата – 42 на 36 борби – 13 на Макол Моайен. 9 има Георги Боянов, но той не е на мача. Той е някъде във ваканция, не знам къде е. Да, вярно е, че голяма част от двубоя игра на нестандартна позиция за него, но аз до последно се готвих с мисълта, че Лепичев ще играе. Аз един ден преди мача разбирам, че той ще бъде въпросителна. И аз тези 8 дни, които се готвим за Спартак отиват на кино. 

Не успяхме да задържим преднината си в последната част, заради липса на дисциплина, липса на организация. Някои от тях си правят каквото си искат, но с мен това няма как да стане. Няма да правя драми. Това е втора загуба за сезона, но това не е от вчера. Аз постоянно на тренировка им се моля да тренират, но някои от тях още са на плажа в Бургас. Аз съм играл толкова години баскетбол, никой не ми се е молил да тренирам здраво. Това ти идва отвътре, или го имаш, или го нямаш. Без да се тренира здраво, няма как да стане.“, заяви специалистът.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558