Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot403814.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хебър и Ботев (Пд) ще търсят подобрение във формата си със сблъсък помежду си на “Васил Левски” – Sportove
Намери ни
To Top

Хебър и Ботев (Пд) ще търсят подобрение във формата си със сблъсък помежду си на “Васил Левски”

Хебър и Ботев (Пловдив) излизат един срещу друг в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двата тима ще стартират сблъсъка помежду си в 15:15 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Главен съдия на срещата ще бъде Драгомир Драганов.

Тимът от Пазарджик не се намира в най-добрата си форма и със сигурност ще иска да постигне хубав резултат срещу “канарчетата”.


“Зелените” постигнаха равенство в последния кръг срещу Берое у дома, а по-рано през месеца стигнаха и до успех над Локомотив (София). Въпреки това обаче момчетата на Владо Манчев имат едва 3 победи и само 2 равенства от началото на сезона. Първият успех за този сезон за Хебър дойде именно срещу Ботев на старта на шампионата и сега пазарджиклии ще се надяват да повторят това постижение.

Хебър е отборът и с най-малко отбелязани голове от началото на сезона. Отборът има едва 8 вкарани попадения, като 4 от тези гола паднаха в последните 3 мача на тима. За сметка на това “зелените” имат 30 допуснати попадения в своята врата, като по този начин се изравняват със Спартак (Плевен) на дъното по голова разлика (-22).

22

Хебър - Берое

Ботев от своя страна също има какво да подобрява откъм резултати. Пловдивчани са в серия от 2 поредни загуби, след като в последния кръг отстъпиха на Лудогорец, а преди това и на ЦСКА. След лошото начало “канарчетата” към момента имат 4 победа и 1 равенство след 15 мача и заемат 10-ото място в класирането. Интересното в случая е, че ако Хебър победи днешния си опонент, то пазарджиклии ще изпреварят Ботев и ще ги изпратят в зоната на изпадащите.

“Канарчетата” подписаха през седмицата и с нов футболист. Това е руснакът Михаил Прокопиев, който е доста известен в своята страна, но не с футболната си кариера, а с видеата си в TikTok. Явно обаче Миша е впечатлил Желко Копич, след като подписа договор с Ботев. Предстои да разберем дали руснакът ще направи своя дебют срещу Хебър.

Иначе в групата на пловдивчани се завръща Роберто Пунчец, който изтърпя наказание заради натрупани картони. Мачът със сигурност пропуска Дилан Мертенс, който получи петия си жълт картон срещу Лудогорец. Голмайсторът Антоан Бароан също е под въпрос, след като се появиха информации, че той може да остане извън групата заради лоша дисциплина.

16

Лудогорец - Ботев (Пловдив)

Хебър и Ботев имат едва 7 мача помежду си на ниво елит на България. От тях “канарчетата” са спечелили 4 от тях, а тимът от Пазарджик – 3. Равенства все още липсват.

ХЕБЪР – БОТЕВ 

Вероятни състави:

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН: „Васил Левски“, София
НАЧАЛО: 15:15 часа

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558