Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot403810.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хамилтън: Най-добрата ни квалификация този сезон – Sportove
Намери ни
To Top

Хамилтън: Най-добрата ни квалификация този сезон

7-кратният световен шампион Люис Хамилтън остана трети в битката за разпределение на стартовите позиции за Гран При на Мексико Сити, но той и съотборникът му Джордж Ръсел бяха много близо до лидера Макс Верстапен и успяха да изпреварят другия пилот на Ред Бул Серхио Перес, както и двамата пилоти на Ферари.

„Това е най-добрата ни квалификация за целия сезон досега – заяви Хамилтън. – Показахме, че никога не се предаваме, че винаги се борим до последно.”

Хамилтън отново си постави за цел да се бори за първата си победа през 2022 година, тъй като утре се надява да се използва от изтеглянето, което може да получи от колите, които тръгват пред него.

„Всъщност, аз съм доста доволен от тази стартова позиция, до първия завой спринтът е много дълъг и може да се атакуват тези, които са пред теб – обясни Люис. – Надявам се, че имаме темпото, за да се борим за победата защото сега наистина сме много близо до шанс за успех.”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558