Намери ни
To Top

Фулъм триумфира на „Елънд Роуд“, облаците на Джеси Марш се сгъстяват

Лийдс допусна четвърта поредна загуба и остана в зоната на изпадащите, след като отстъпи с 2:3 над Фулъм на „Елънд Роуд“ в двубой от 13-ия кръг на Премиър лийг. Домакините поведоха след гол с глава на Родриго в 20-ата минута, но само шест минути след това Александър Митрович изравни също след удар с глава.

 Боби Рийд и Вилиан отбелязаха две попадения между 74-тата и 84-тата минута, с което направиха пълен обрат и донесоха заслужен успех на лондончани. Първият реализира трети гол с глава в днешния двубой, а Вилиан се разписа отблизо, разписвайки се за първи път в Премиър лийг от 9 май 2021 година.


В добавеното време на мача Съмървил вкара за 2:3, но това по никакъв начин не успокои феновете на домакините, които в последните десетина минути скандираха срещу клубното ръководство и мениджъра Джеси Марш.

За Лийдс това бе осми пореден мач без победа. Последната такава бе през август. Фулъм пък постигна втори пореден успех, след като през седмицата разби Астън Вила, и изпревари във временното класиране Ливърпул, макар и с мач повече от мърсисайдци.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол