Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot401995.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Излъчват домакинствата на Балкан и Рилски спортист за Купата на ФИБА Европа в родния тв ефир – Sportove
Намери ни
To Top

Излъчват домакинствата на Балкан и Рилски спортист за Купата на ФИБА Европа в родния тв ефир

Всички домакински срещи на българските Балкан (Ботевград) и Рилски спортист (Самоков) в турнира за Купата на ФИБА Европа ще бъдат излъчени в българския телевизионен ефир пряко по TV1.

Балкан посреща тази вечер чешкия Опава във втория си двубой от група D на надпреварата, като мачът е от 19:15 часа в „Арена Ботевград“.

На 26 октомври баскетболистите на Балкан ще бъдат домакини на кипърския Керавнос, а за 2 ноември е планирано и третото домакинство на Патриоти Левице (Словакия).

Воденият от старши треньора Тони Дечев състав стартира с победа като гост на Патриоти в първата си среща в груповата фаза.


Вторият български участник в Купата на ФИБА Европа Рилски спортист тази вечер от 19:00 часа гостува на румънския Орадя в мач от група Е, а в първия си двубой самоковци загубиха като домакин на Мехелен (Белгия).

Предстоящите домакинства на тима на наставника Людмил Хаджисотиров в „Арена Самоков“, които също ще бъдат излъчени от TV1, са на 25 октомври срещу френския Шоле и на 23 ноември срещу Орадя (Румъния).

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558