Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot401099.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Манчестър Юнайтед си хареса вратаря на Бенфика – Sportove
Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед си хареса вратаря на Бенфика

Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към вратаря на Бенфика Одисеас Влаходимос. „Червените дяволи“ все по-сериозно се оглеждат за нов страж, който да замени Давид де Хеа, чийто договор изтича през лятото и по-скоро няма да бъде подновен. Испанецът не се вписва в стила на игра на новия мениджър Ерик тен Хаг, който предпочита да го замени с друг вратар при първа възможност, твърди „Sportime“.

Интересът на Юнайтед към Влаходимос датира още от лятото.


Скаути на „червените дяволи“ следят изкъсо изявите му от началото на сезона и са доволни от видяното. Гъркът с германски паспорт е успял да запази 9 „сухи“ мрежи в 17 изиграни мача през кампанията.

28-годишният Влаходимос бе привлечен на „Луш“ от Панатинайкос през 2018 година и до момента има 186 мача за „лисабонските орли“. Той има договор с португалския гранд до 2024 година и на „Олд Трафорд“ се надяват, че оферта от порядъка на 20 милиона евро ще бъде достатъчна, за да убеди шефовете на Бенфика да се разделят с него.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558