Намери ни
To Top

Лестър се прицели във Ван де Беек

Лестър проявява интерес към халфа на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек. 25-годишният нидерландец продължава да търка пейката и през този сезон. Очакванията бяха да получава повече шансове за изява при новия наставник Ерик тен Хаг, но това не се случва. Така че той може да потърси ново предизвикателства, а такова може да му бъде предложено именно от Лестър, твърди трансферният експерт Екрем Конур.


Лестър има нужда от освежаване на състава си след неубедителното начало на сезона. Още повече, че все по-сериозно се говори, че клубът може да се раздели с Джеймс Мадисън и това означава, че спешно ще трябва да му намери заместник. Именно заради това „лисиците“ са отправили поглед към Ван де Беек.

Брендън Роджърс харесва качествата на нидерландеца и е готов да го вземе в състава си и да му даде шанс да възроди кариерата си. От Лестър са склонни да извадят 15 милиона евро за правата на Ван де Беек през януари. Много вероятно е това да е достатъчно, за да убеди шефовете на „червените дяволи“ да се разделят с този играч, макар англичаните да платиха за него близо 40 милиона евро на Аякс през 2020 година.

Ощр от категория Световен футбол