Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot400863.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Клоп е направил шест промени за мача с Рейнджърс, Салах е на пейката (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Клоп е направил шест промени за мача с Рейнджърс, Салах е на пейката (съставите)

Ливърпул ще се опита да увеличи дистанцията от Аякс в битката за второто място в група „А“ на Шампионската лига с втори последователен успех срещу Рейнджърс. Преди седмица мърсисайдци нямаха особен проблем срещу шотландския гранд на „Анфийлд“ и спечелиха с 2:0. За Рейнджърс пък това трето поредно поражение в групата. След споменатия успех Ливърпул обаче трябваше да преглътне поредно разочарование в Премиър лийг, където загуби от Арсенал.


Юрген Клоп е притиснат от поредната серия контузии в състава си. След мача с „топчиите“ заради травми отпаднаха Луис Диас, Трент-Александър Арнолд и Жоел Матип. Ибрахима Конате обаче се завърна след контузия и започва като партньор на Вирджил ван Дайк в центъра на защитата. Джо Гомес заема мястото на Арнолд на десния бек. Харви Елиът и Фабиньо се завръщат в халфовата линия, а Карвальо, Фирмино и Нунес оформят нападателното трио. Тиаго, Жота и Салах остават на пейката за началото. Там е и възстановеният Анди Робъртсън. Промените от дербито с Арсенал са общо шест.

Антонио Чолак води атаката на Рейнджърс. Райън Кент заменя Раби Матондо по левия фланг. Това е и единствената промяна от мача със Сейнт Мирън през уикенда.

Рейнджърс: Макгрегър, Тавърниър, Голдсън, Дейвис, Баришич, Лундстрам, Джак, Арфийлд, Сакала, Кент, Чолак

Ливърпул: Алисон, Гомес, Конате, Ван Дайк, Цимикас, Фабиньо, Хендерсън, Елиът, Карвальо, Фирмино, Нунес

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! 

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558