Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot400611.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бивш пилот: Макс показа на “Спа”, че е шампион – Sportove
Намери ни
To Top

Бивш пилот: Макс показа на “Спа”, че е шампион

Бившият пилот във Формула 1 и настоящ тв коментатор и анализатор Кристиан Клийн отбеляза, че още на “Спа” тази година Макс Верстапен е демонстрирал, че едва ли някой ще успее да го спре по пътя му към втората поредна световна титла.

“Най-доброто състезание на Макс тази година беше на “Спа”, поне според мен – обясни Клийн. – Той беше много по-бърз от съперниците си още от петъчните тренировки. В квалификацията още първата му обиколка беше с 2,5 секунди по-добра от най-бързата до момента.


Превъзходството му този уикенд беше просто поразително, нямаше значение откъде ще стартира, всички знаеха, че той е големият фаворит за победата.”

Клийн обясни, че много рано на всички във Формула 1 им е станало ясно, че 2022 ще е изключително силен сезон за Макс и Ред Бул, като причините са както в по-слабото представяне и грешките на Ферари, така и в сериозното развитие и подобрения на автомобила на Ред Бул в хода на сезона.

“Имах надежди за Макс в началото на сезона, но помните какви бяха първите състезания за Ред Бул тази година – допълни Клийн. – Тогава никой не си представяше, че тимът ще стигне до такова превъзходство и че ще успее да обърне хода на сезона изцяло в своя полза.”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558