Намери ни
To Top

Клоп: Нали не очаквате да кажа, че това е чиста дузпа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бе щастлив след загубата от Арсенал (2:3). Той не бе доволен от съдията Майкъл Оливър за отсъдената дузпа в полза на „артилеристите“, с която те стигнаха до успеха. Според него това е доста лека дузпа, която по-скоро не трябваше да бъде отсъдена.

„Относно ситуацията с дузпата, разбира се, че трябваше да изчистим топката.


Но вярвам, че не очаквате да кажа, че това е чиста дузпа, тя бе доста лека. Смятам, че това е ситуация, която реферът трябваше да прегледа отново в реално време. Много неща не се развиха в наша полза, но не сме слепи, знаем, че и ние трябваше да се справим по-добре в определени моменти. Като цяло това бе добър мач като гост срещу добър отбор. Създадохме им доста проблеми, но си тръгваме без точки“, заяви Клоп.

Загубата обаче не е единствената лоша новина след мача. Трент Александър-Арнолд и Луис Диас са с контузии и ситуацията с тях не изглежда никак добра.

„Трент е контузен, за съжаление. Същото се отнася и за Луис Диас. Положението и за двамата не е добро. Това е черешката на тортата“, ироничен бе германецът.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол