Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot400305.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Голяма вечер в НФЛ с разходка от Ню Йорк до Лос Анджелис – Sportove
Намери ни
To Top

Голяма вечер в НФЛ с разходка от Ню Йорк до Лос Анджелис

Уикенд №5 в Националната футболна лига идва с новината, че има само един непобеден отбор от всички 32.

Филаделфия Ийгълс – донякъде изненадващо, но и с оглед на програмата – не съвсем нелогично, още не познава поражението. В неделната вечер това може да се промени, когато Ийгълс гостува на Аризона Кардиналс. А и да говорим за изненади в NFL, където те са ежедневие, е пресилено.


Какво предлага телевизионният избор на MAX Sport 2 HD, който в неделната вечер ще ви заведе на два от стадионите-украшения в Щатите:

20 часа, „Metlife“: Ню Йорк Джетс – Маями Долфинс

Гостите (3-1) са един от приятните отбори в първите четири кръга, но имат голям проблем. Куотърбекът Туа Таговайлоа пострада лошо в два поредни двубоя, като удари главата си и след серия тестове към момента е извън състава за неопределено време. А именно на неговата смела игра с пасове към рисийтърите Джейлън Уодъл и Тайрик Хил се дължеше резултатното представяне на Маями.

Не стига, че Туа е извън състава, ами и Уодъл, и Хил имаха проблеми през седмицата. Ще играят в Ню Йорк, но е вероятно да не са в идеална кондиция.

По темата с куотърбека се изговори много, а NFL прие и промяна в протоколите за сътресения, за да не се стига до ситуации, в които играч с такова се появява на терена – както се случи с родения в Хавай Туа.

Джетс стартираха с 2-2, а Джо Флако е с над 900 подадени ярда от позицията на куотърбек, което е напълно прилична статистика за само 3 играни мача. Въпреки това Джетс пуснаха Зак Уилсън на позицията на Флако миналата седмица и това донесе победа при гостуването на Питсбърг.

Точно Уилсън бе определен за стартов куотърбек преди сезона и ще започне отново днес. Основните оръжия в атака – рисийвърите Кори Дейвис и Гарет Уилсън, които отбелязаха и 4 от седемте тъчдауна на тима дотук, са на линия.

23.25 часа, „SoFi Stadium“: Лос Анджелис Рамс – Далас Каубойс

Големите въпроси бяха около контузени основни играчи, преди да видим един от най-интересните сблъсъци дотук през сезона. Домакините отново ще са без центъра Коулмън Шелтън и сейфтито Джордан Фулър, а гостите продължават от първия ден на сезона без наранения си куотърбек Дак Прескът. Резервата му Купър Ръш се справя и Далас взе три поредни мача с него, след като стартира с поражение.

Шампионите от Рамс са 2-2.

Двата тима са се срещали само четири пъти, откакто Рамс се преместиха от Сейнт Луис в Ел Ей, като победите в този период са 3-1 в тяхна полза срещу Каубоите.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558