Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot400271.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Весела Димитрова изнесе лекция в зала „София“ – Sportove
Намери ни
To Top

Весела Димитрова изнесе лекция в зала „София“

Весела Димитрова се включи в зала „София“- гр. София в треньорския семинар на тема:“Важни аспекти от подготовката и представянето на ансамбли“. Събитието е организирано от Треньорската комисия с любезното съдействие на БФХГ.

Лектор във вчерашния ден беше златният треньор на олимпийските и световни шампионки – г-жа Весела Димитрова.


Тя даде много важни насоки на треньорите за целия постановъчен процес при композициите за ансамбли.

Нагледно с помощта на държавните шампионки за 2022 г. от ансамбли жени (Левски Триадица), насочи вниманието към пример за качествено подбрана музика, добре свързани елементи и цялостна композиция. Сподели информация за планирането и подготовката в един Олимпийски цикъл и как да адаптират треньорите това в работата си. Разказа за своя начин на изчистване на композициите след поставянето им. Отговори на всички въпроси, които треньорите зададоха.

Една изключително полезна среща с много ценна информация, която всеки треньор търсещ развитие да приложи на практика.

През изминалата седмица семинар беше проведен и за родители, онлайн в платформата Zoom. Благодарим на лекторите проф. Татяна Янчева, г-жа Красимира Фиипова, г-жа Мария Илиева и г-жа Кристиана Генчева. Благодарим и на родителите, които проявиха интерес и се включиха.

Снимка: Фейсбук страница на БФХГ

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558