Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot400249.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Арда ще търси нова победа срещу Ботев (Враца) – Sportove
Намери ни
To Top

Арда ще търси нова победа срещу Ботев (Враца)

Ботев (Враца) приема Арда в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ е от 17:45 ч. и ще бъде ръководен от Радослав Гидженов.


Домакините не се намират в най-добрата си форма, като в последните си 6 шампионатни срещи имат 5 загуби и само една победа.


Тимът на Даниел Моралес е записал три успеха от началото на сезона, два от които дойдоха на собствен терен. Именно това дава надежди на врачани, че могат да вземат нещо от днешния мач.

Арда не познава вкуса на поражението вече три поредни двубоя, в които записа две равенства и една победа. В последния кръг момчетата на Александър Тунчев се наложиха с минималното 1:0 над Хебър, с което се изкачиха на 8-мо място в класирането.


Ботев заема 11-а позиция, а при успех над своя противник днес, ще се измъкне от опасната зона. 



През миналия сезон сблъсъкът между двата отбора във Враца завърши при нулево равенство, а в ответния мач в Кърджали домакините победиха с 3:2. 

„Сините“ се надяват да добавят нови три точки към своя актив, които ще ги изкачат по-нагоре в таблицата.
 През седмицата един от основните футболисти Иван Тилев удължи своя договор с клуба.

17

Локомотив (Пловдив) - Арда (Кърджали)

Двамата треньори нямат сериозни кадрови проблеми, като единствено Илия Юруков ще бъде аут за Арда, тъй като преди седмица получи 5-ия си жълт картон през настоящата кампания и трябва да изтърпи наказание от една среща.

БОТЕВ (ВРАЦА) – АРДА

Вероятни състави:

БОТЕВ (ВРАЦА): Костов, Мендоса, Фераресо, Кавдански, Зарандона, Георгиев, Валбуена, Маринов, Монтоя, Генов Переа

АРДА: Господинов, Лозев, Петков, Сако, Желев, Крачунов, Коконов, Жуниор, Ковачев, Тилев, Ндиайе

СЪДИЯ: Радослав Гидженов 
СТАДИОН: „Христо Ботев“, Враца 
НАЧАЛО: 17:45 часа

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558