Намери ни
To Top

Шок! Излезе списък с тарифите на Фики и Галин! За една нощ интимни ласки, певците взимат точно…

Списък с тарифите на фолкпевците за интимни ласки излезе в интернет. Този път не става дума за гърлите, а за мачовците. Дали са мачовци или нещо друго е друг въпрос, но се оказва, че най-желаните са Фики Стораро и Галин, пише skandalno.net.

Богати скучаещи дами били готови да платят по два бона, за да прекарат по една нощ с Фики или Галин.


Фики ги привличал с мускулите си, а Галин с нежността и красивите черти. Към списъка са прикрепени и личните мобилни телефони на двамата, за да се правят договорките без посредник. 1000 лева пък струвал на нощ Криско – толкова били готови да дадат дамите, но той казал, че не се интересува от офертата и ще печели пари само от пеене и продуцентска дейност.

Някои от певците в списъка се озовавали с готовност на поканите, ако нямали участие за вечерта. Други се пазарели за повече пари, а трети се колебаели дали ще оправдаят очакванията на дамите. За Фики се предполага, че може би не отказва, но мнозина се чудят защо в списъка фигурира Галин. Според слухове той е на другия бряг и едва ли би могъл да се представи добре в дамско легло, твърди skandalno.net.

Общият извод обаче е, че известността продава. Жени, мъже, няма значение. Феновете са готови да платят много пари само и само да легнат с кумирите си.

Ощр от категория Акценти