Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot399943.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Звездата на ХИК: В нашия отбор има страст, която разпалва всички – Sportove
Намери ни
To Top

Звездата на ХИК: В нашия отбор има страст, която разпалва всички

Авторът на гола за ХИК (Хелзинки) Пърпарим Хетемай напоследък има поводи за радост и на терена, и извън него. Преди месец му се роди дете, а снощи се разписа във вратата на Лудогорец, осигурявайки крайното 1:1 в третия мач от турнира Лига Европа.

„Със сигурност новината за детето носи сила. Щастлив съм в личния си живот.


Раждането на дете е едно от най-хубавите неща в живота. В същото време страстта, която има в нашия отбор и целите ни запалват всички. Лесно е да се играе, лесно е да носите емоции, да се борите, да се наслаждавате. Ако тези игри не те запалят, тогава вероятно трябва да спрем с футбола“, обобщи Хетемай след мача.

35-годишният футболист има опит по международните терени с националния отбор на страната, но също така е играл и в Серия „А“. 

„Всички играхме добре. Този тип мачове са малко по-различни и е хубаво да играеш в тях, особено когато има страхотна подкрепа. В такива игри се вдига нивото на всички, не само моето“, посочи Хетемай. Роден в днешно Косово, но през 1992-а година се мести със семейството си във Финландия и до момента е записал 50 мача с 4 гола за националния отбор.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558