Намери ни
To Top

Реал Мадрид притиска Кроос да вземе решение за новия си договор

Ръководството на Реал Мадрид не иска решението на Тони Кроос дали ще подпише нов договор с клуба да се превърна в някаква продължителна сага, пише „Марка“. Настоящият контракт на 32-годишния германец изтича през лятото и той все още не е дал категоричен отговор какви са намеренията му – дали ще остане на „Сантиаго Бернабеу“ или ще напусне. Появиха се дори твърдения, че той обмисля и вариантът да прекрати кариерата си.

Шефовете на Реал обаче вече притискат играча да вземе окончателно решение.


В клуба искат колкото се може по-рано да са наясно в каква ситуация ще бъдат поставени и дали вече трябва да търсят заместник на Кроос.

Все пак от „Сантиаго Бернабеу“ ще покажат уважение към своя футболист и ще му дадат още малко време да обмисли всички варианти. Мадридчани обаче искат най-късно до февруари да знаят неговия отговор.

Кроос бе привлечен в Реал през 2014 година от Байерн (Мюнхен). През последните години той се превърна в един от най-важните играчи за клуба, като има 374 мача, 25 гола и 85 асистенции. С „белия балет“ той спечели 3 титли на Испания, 4 в Шампионската лига, 4 Суперкупи на Европа и 3 на Испания и др.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол